tisdag 21 juni 2011

Hårda tider..

Nu har jag inte skrivit på ett tag men sen har de inte hänt så mkt.
I lördags hade vi kalas för Erik (min sida) och han fick många bra saker.
Han fick en del kläder vilket han behöver då han växt ut rätt mkt, och så fick han en liten "grusbil" och en stor fin traktor med tillhörande släp, bonde och djur av sin "storamoster". Den gillar han skarpt, trycker man på djuren eller bonden så låter dom och så kan man trycka på tutan så lamporna blinkar och de gillar han verkligen, och så rör den sig, kan de bli bättre :)


Får se hur lång tid de tar innan jag är trött på den men än så länge så är de inga problem alls, han trycker mest på djuren och dom låter inte så mkt eller länge, är ju när han trycker på bonden de blir lite värre för då spelas ju en melodi typ.

I söndags så jobbade sötnos va inte alls kul och igår va de inte bättre då han va tvungen att jobba till 19. Han va inte hemma förren lite innan 20 och vi va ju tvungna att handla så vi va ju inte hemma och kunde ta de lugnt förren runt 20.30. Hoppas verkligen han INTE behöver jobba så länge idag oxå men risken finns att de blir så länge både idag och i morgon oxå :'(

Väntar ju ännu på provsvaren från mitt cellprov skulle ju ta 3 veckor och de hade de gått igår så får se om de ligger något brev i lådan sen. Bör ju ha kommit nu men man vet aldrig ibland är postnissarna väldigt sena tror jag väntat till 14 någon gång och de är ju bara galet, va inte ens vinter då, för på vintern kan de ju ta extra tid men detta va ju en dag med fint väder i höstas.

Ne nu ska jag mysa lite med min stora 1åring och hämta posten. Kramas lugnt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar