söndag 25 mars 2012

Söndag och sol..

Otroligt skönt med sol en söndag :)

I fredags var vi ju inne i K-hamn på Specsavers för att fixa nya brillor till mig, gick bra hade fått bättre syn på ena ögat och sämre på andra, och hade dessutom inte längre ett brytningsfel. Dom skulle vara klara om 1-2 veckor, får hoppas det går snabbare än så.

Igår tvättade vi till 13 ungefär nästan alla Eriks kläder då de va två veckor sen vi tvättade sist.. Efter dett var vi på storlekplatsen i ett par timmar med töserna från W-town. Erik hade roligt som tusan när han sprang ifrån sin far ett par gånger.
Sen slutade dagen med lite musik, grillad korv, potatissallad och karréer i W-town. En helt ok dag i värmen. Kunde dock varit utan halsbrännan som jag fick efter korvarna och då vågade jag ju inte smaka på karréerna, hade ju såklart inga tabletter med mig.

Idag har vi varit på Lidl en sväng på förmiddagen och köpt skor till vår fina prins, gäller att passa på när de e blilligt 99kr bara, om man kollar i riktiga skoaffärer så kostar dom ju oftast över 300kr och med tanke på att han sliter ut skorna snabbt på dagis så vill jag inte gärna lägga mer på ett par skor till honom än vad jag lägger på skor till mig själv.
Nyss försökte han även få på mig skorna men de gick inte så bra så han testade att ta av mig strumporna för att se om de skulle hjälpa.


Blev även en sväng in på willys där vi köpte glass, glasspinnar och chokladsås :)

Nu ikväll så har vi ätit våfflor, de gick inte så bra för min del, sista tuggan på min sista våffla så lyckades min lösa lagning lossna, jag förstår inte varför dom väntat så länge med att fixa den, som tur e så ska jag till tandläkaren nu på torsdag så behöver inte gå utan lagning så länge, för nu kan dom ju omöjligt bara lämna ett öppet "hål".

Efter våfflorna har vi bara slöat vid varsin dator. Va ett tag sen vi gjorde de nu. Om ca 45 min åker prinsen upp i sängen om han nu kan somna så tidigt efter omställningen av klockan. Och när han somnat ska jag och sötast förhoppningsvis sätta oss i soffan och mysa med en varsin skål chokladglass med chokladsås till =D

I morgon blir de dagis, och så hoppas jag att vagnen ska komma.

Ha en trevlig kväll!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar