måndag 19 januari 2015

9 Dagar kvar!

Idag är man nere på ensiffrigt! Med lite tur så går jag inte över tiden. Alla börjar bli otåliga här hemma av att bara gå och vänta på vår minstings ankomst. Wilhelm kom i v.38+5 och Erik i v.39+4, idag är det v.38+4 som ni ser på bilden.



Just nu är det riktigt jobbigt att bara gå hemma och vänta, sedan i torsdags förmiddag har Telia legat nere här. Vilket innebär att vi inte har något internet (förutom det i mobilerna) ingen fungerande hemtelefon och ingen tv. Dvs vi har bara SVT1, SVT2 och TV4. Det värsta är att ingen vet när det kan vara fixat, först sa dom senast idag 16.00 men sen hade dom skickat ut någon och tydligen något allvarligt fel. Lagom kul när det bästa på dagen när man går hemma är alla olika matprogram som går hela dagarna och nu får man nöja sig med mitt kök och Sveriges mästerkock :/

Haft värsta bak röjet i alla fall, blivit kanelbullar, kanellängd, äppelkaka och chokladbollar som det så fint måste heta nuförtiden. Har även städat som en dåre, utan tvn är jag sjukt uttråkad.


Idag så skolkar Wilhelm, han ville inte alls till dagis och jag som är stor som en elefant klagar såklart inte på att slippa gå 1km, vi tar och myser till det lite extra istället när det är kallt och snöar ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar