fredag 24 februari 2012

Jaså minsann!!

Kunde inte komma på någon rubrik..

Ja då va de fredag igen, veckorna går snabbt fram, men ibland känns de som dagarna står stilla, tricket är att inte längta men det är ju inte de lättaste när man har en liten i magen som sparkar, hickar och bara busar hela dagarna.

Vi får väl se hur länge den lille vill stanna. Efter v.37+0 så räknas man ju som "fullgången", isf är de redan 5 april som den lille kan titta ut utan att vara förtidig :S när jag tänker på de så känns de läskigt. Det innebär att det kan bli en påskbebis. (Den 5:e april är skärtorsdagen.)
Ja allt från 5april(v.37+0)-10maj(v.42+0) är ju inom "gränsen", vet inte hur länge det är tillåtet att gå här innan man blir igångsatt. Men kan ju inte tro att man får gå mer än 2 veckor över tiden..

Idag blir det att storhandla, men frågan e om vi ska gå bort med vagnen i denna stormen?! Jag var tvungen att stanna på vägen hem från dagis för de var sån motvind att de verkligen inte gick att ta sig mer än 10cm fram åt gången. Aja något vi löser sen, är ju några timmar till innan Martin är hemma och han ska väl troligen äta då oxå.


Här kommer en video när Erik envisas om att Martin visst ska "trumma" :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar