tisdag 8 juni 2010

3 dagar kvar!

Förhoppningsvis så blir de max 3 dagars vänta till, men med min tur så kommer jag väl få vänta ännu mer så att bebisen växer sig super stor..
Varje timme nu som de inte händer något på känns jätte lång, tycker jag kan få ha lite förvärkar iaf och inte helt lugnt och stilla som de är nu..

Ska snart ta och se om man kan anstränga sig lite så de kanske kan komma igång men troligtvis så hjälper inget.. Idag så ska jag gå mkt i trapporna här hemma och diska och dammsuga.. diska kanske inte hjälper till så mkt men de behövs göras :P

Va inne i k-stad igår och inne på biltema och skulle köpa en ny toasits för den vi har e typ kass och så hittar vi en billig för 69,90kr eller nått kommer hem och ska testa så ligger den ovanpå porslinet och svävar den va för "äggformad" för att passa trots att de stod på den att den passar de flesta toaletter så nu sitter vi här med en trasig toasits och en hel som inte passar.. JIPPI... INTE... Bilden är exakt den vi köpte....Men lite nyttigt kom vi hem med igår iaf, fönster wipes som vi ska ha i bilen för bilbo gör alltid så fina nosavtryck överallt, en dunk spolarvätska och vi lyckades oxå äntligen hitta kylklampar så vi inte behöver låna morsans och farsans hela tiden. Och de va nog allt i k-stad.


Just nu har jag inget mer att skriva, väntar bara på att bebisen ska bli redo för att komma till världen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar