måndag 8 november 2010

Måndag igen..

Usch vet inte hur många gånger jag sagt de men jag säger de igen.. JAG HATAR MÅNDAGAR..

I helgen har de inte hänt mkt tyvärr, inte för min del iaf. Va en sväng hos grannen eller ja vad man nu ska säga, Martin blev bjuden på öl och Cola.. AVIS.. men de va väl de jag visste kände de på mig redan när vi blev inbjudna. Och så satt dom och snacka som vanligt och när dom två pratar finns de inte en chans att säga något, ibland e de bara hopplöst, inte ens Erik lyckades.Vi skulle bara varit där i 2timmar va de tänkt men de blev 3,5h trots att Erik skrek och va jätte trött i ca 1h.

Börjat bli lite smått trött på att fixa de mesta, tvätt, disk, dammsuga, gå med bilbo, slänga sopor (Martin skulle slänga soporna i fredags men ställde in de i förrådet ), byta och trösta Erik.
De är en sak när jag är hemma om veckodagarna och Martin jobbar men om helgerna vill jag gärna ha lite hjälp.

Ja vad finns de mer att säga, hmm, rosthögen är ute till salu igen, få se om de blir något av de, har tydligen varit många och tittat..Vi slog vad med en att om han lyckas sälja den så får han halva summan själv. och just nu hoppas jag de blir iaf 1000kr så vi kan fixa den andra skitbilen som tydligen tycker de e kul att gå sönder hela tiden.

Nu när jag skriver känner jag att ja e lite smått PMS:ig men de får jag fan vara om jag vill när jag e hemma själv.Behöver inga föreläsningar om mitt humör, alla har rätt till svängande humör ibland.