onsdag 5 april 2017

Stolt mamma!

Blev verkligen fyllt upp igår. 13.30 var vi på bvc efter mycket om och men. Elli visade allt hon kunde för läkaren och distriktssköterskan. Hon lyfte på huvudet  och visade dom att hon redan kan vända sig trots att det inte ska vara dags ännu.

Enligt 1177 så står det att om man vänder sig vid 3 månader så är man tidig och 5-6måm är snitt, och Elli är ju bara 1 månad. Hon hade gått upp mer än jag räknat med och vägde 3870 gram och hade växt ytterligare 2 cm på 12 dagar så hon var hela 54cm lång nu. Födelsevikt/längd var 3330 gram och 49cm. Kan ju inte vara stoltare över denna lilla tjej.

Dom andra barnen skötte sig helt otroligt bra utanför medan Elli kontrollerades. Riktigt imponerad.



Blev en sväng till affären efter middagen och eftersom skattepengarna kom igår redan så lyxade vi till det så barnen fick välja några dyrare leksaker. Wilhelm valde några bilar och en hulken gosedjur, Erik tog en Avengers Black Panther "docka" och Lovis fick en jättestor apa. Elli blev dock utan maxi har ju inte allt för stort utbud för bebisar.

Kvällen bestod sen av hockey, Frölunda - Brynäs som slutade 6-1. Efter det blev det sista avsnittet av Black sails och det slutade precis så som man hade hoppats på för några avsnitt sen när det kom fram lite ny fakta om vissa saker.

Natten var hemsk, Elli ville ännu en gång inte sova i sin säng och enda gången hon sov var när hon sov bredvid mig i sängen vilket innebär att jag sov väldigt lätt för att ha koll på henne så hon inte fick täcket över sig eller om hon snurrar ur sängen.
Idag lyckades jag prata med förskolechefen och har nu beslutat att Lovis ska vara hemma from 9/6 fram tills Elli oxå ska börja nästa år. Ska bli skönt att slippa den extra vändan och Wilhelm blir ju säkert jätteglad om vi ändrar hans tid så han får lunch på dagis igen. Bara att posta uppsägningen i morgon :)

Idag köpte jag även swedenrock biljetterna. Blir bara 1 dag i år kan inte vara borta längre än så från Elli. Men då spelar Aerosmith som jag och Martin väntat på att få se sen vi blev tillsamman då " don't wanna miss a thing" är vår låt. Och hela den dagen är full med alla dom banden vi vill se nästan. Är en eller två som är andra dagar men det kan vi leva med.

Resten av dagen blir det fullt av tv. Hockey, finalen av Sveriges mästerkock och Grey's anaromy. Och hoppas sen på en bättre natt än den som var.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar