måndag 25 juli 2011

3 dagar kvar :)

Nu är de bara 3 dagar kvar tills vi får nycklarna. Ska bli skönt att börja lasta bilen med lådor så vi kan göra något, vi kan så gott som tömma 2 av våra rum redan nu. Idag har de blivit 2 lådor med glas packade och två säckar, en med handdukar och en med ytterkläder. Senare idag blir de kanske lite till. Just nu så håller vi på och tvättar upp en del kläder, man vet ju aldrig när vi kan få en tvättid sen. Kanske e bokat långt fram flera veckor i värsta fall.

Lilleman har inte riktigt varit bra senaste veckan, de började i måndags när svärmor va här och vi va på bio, han hade inte velat ha nattavällingen och hade varit lite grinig men sen den 22:e så fick vi svaret till de de va tänderna i överkäken som hade tagit sig igenom, men sen efter de har han inte riktigt blivit bra, ätit dåligt, sovit dåligt och varit otroligt gnällig. Natten till fredag kräkte han en del oxå men kan nog bero på de han åt.

Ne nu så måste jag minsann ringa lite samtal. Ha de gött, få se om de blir något mer inlägg innan flytten annars så blir de väl ett inlägg med bilder på de nya :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar