fredag 24 mars 2017

Fredagskaos

Vi hade inte tänkt handla eller något sånt idag men kom på att det skulle vara 30% på hela köpet av barnkläder på Engelbrektsboden i Kristianstad så då gav vi oss in.

Körde såklart i rusningstrafiken så var kaos att svänga dit man skulle. Väl inne i affären hittade vi typ inget, gick ut därifrån med ett par babystrumpor till Elli, strumpbyxor och 5par strumpor till Lovis, 3 par bilarstrumpor till Wilhelm och 2 par byxor till Erik.

Efter den meningslösa shoppingrundan så tog vi oss över till Max och där blev de inte många rätt, fick en mellan pommes ist för stor, ingen smältost och inga böcker så jag fick gå fram två gånger (sket i pommesen). När vi ätit klart så lyckades Wilhelm ramla ner från stolen/bänken och slog i huvudet grät 3sek sen skulle han ut och åka i rutschkanan med Erik som redan gått ut.

När vi alla ätit klart så var de ju ännu mer kaos, folk som skulle till drive-in körde genom parkeringen så de va ju kö från två håll in så där stod vi nog i 5-7min å fick vänta innan vi lyckades komma förbi.

Nu är vi äntligen på väg hem igen efter ett litet stopp på maxi i Bromölla. Blir chips och film för pojkarna och sängen för Lovis. Elli lär nog vara hungrig då de är ett par timmar sedan sist. Jag å Martin ska nog oxå titta på film ikväll, vi köpte Doctor Strange nu i veckan och ser verkligen fram emot att se den. Sen om man ska äta crunchy? Crispy? cheese doodles eller börja på min gigantiska godispåse på 1,6kg :p.

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar