lördag 25 mars 2017

Tuff natt

Första riktigt tuffa natten med Elli hon har inte varit nöjd med något och ätit med knappt 1h mellanrum hela natten och inte velat sova i sin säng så jag har sovit kanske någon timme på hela natten.

Pojkarna stiger ju upp omänskligt tidigt varje dag. Ibland tom innan kl6, och de e ju inte så kul när dom dessutom väljer att leka dinosaurier eller något annat som ska döda varandra. Sista tiden har dom dock börjat titta på barnkanalen ist så det inte stör oss så mkt. Men är ju fortfarande den lilla detaljen att dom är så sjukt trotsiga på kvällarna för att dom är trötta antagligen och dom lär ju knappast gå och lägga sig tidigare än kl20 som är deras normala tid att lägga sig.

Lovis vaknar oxå tidigt numera ibland pga pojkarna men lika ofta gör hon det tidigare än dom speciellt på vardagar. Fast hon vilar iaf middag (oftast), ibland lägger vi henne 12 och hon sover ända till 15.30 eller mer tom, så hon orkar vara uppe och titta på Bolibompa innan det är dags att sova. När hon inte sovit middag är hon ett litet monster på kvällen och börjar slåss och skrika, så en middagslur är riktigt viktig vissa dagar.

Ne nu ska jag upp ur sängen och äta frukost, får se om man kanske får tillfälle att sova lite på dagen idag så inte jag blir på hemskt humör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar