söndag 26 mars 2017

Utslagen

Det blev verkligen inte som det var tänkt idag. Jag tänkte att vi kanske skulle kunna åka till mina föräldrar efter middagen eftersom Erik var helt ok innan middagen men under tiden som han åt blev han bara mer och mer hängig och slutade med att han gick i från matbordet med tårar i ögonen :( han gick och hämtade sin filt och la sig i soffan och somnade sen. Han har precis vaknat igen och är helt matt, somnar nog till inland. Blir såklart ingen skola i morgon då han hade feber innan.

Lovis ligger i sängen eller ja hon ligger under madrassen troligen. Ska bli skönt sen när vi köpt en riktig säng till henne som hon inte kan ligga under madrassen på fast samtidigt så är hon ju helt rörlig när inte spjälorna håller henne "fången" xD när hon vägrar sova men verkligen behöver det, med pojkarna så hade vi ju en grind till deras sovrum då vi hade trappa i den gamla lägenheten men här kan vi inte ens sätta upp en så kommer bli spännande å se hur det kommer gå sen. Blir nog ett par tuffa månader antagligen.

Kan lägga in bilder här i efterhand om jag gör det via internet i mobilen eller om jag skriver inlägget via internet. Jätte konstigt att det inte fungerar i appen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar