torsdag 9 december 2010

Hipp Hipp Hurra!!!

Idag är vår lille söta underbara Erik 6 månader, tänk vad tiden går snabbt. Han pratar för fullt eller ja gör ljud, han har sagt Hej (Hee) ett par gånger och Mamma (ma-ma) några gånger men ännu inte så de "betyder" något, bara ljud antagligen som låter likadant, längtar till han säger de på riktigt :) än så länge är de inga tänder uppe och inget kryp men han tar sig fram snabbt iaf.. med ansiktet i täcket och trycker ifrån eller så rullar han, snabbt går de.

Har inte hänt mkt annat egentligen, möblerat om en hel del och bara slappat, är helt otroligt vad mysigt vi haft de senaste veckorna, massa familjemys och gos. Tackar Martins dator för de, den e totalt död.. va ju på tiden hehe, ne trist att den inte vill fungera men ändå mysigt för så mkt som vi gosat nu i 2 veckor har vi inte gjort på länge. Tänk va mkt en kraschad data kan göra för förhållandet =D

Idag hoppas jag på ett samtal från mor min så vi kan bli av med alla 10 lådorna kläder vi fick av Martins morbrors flickvän =P, de va mest kläder i strl 100 + och spara de till Erik blir stor nog är ju vansinne, och sen bli av med vår gamla tv-bänk, livsfarlig sak den.

I helgen blir de ett försök att göra lussekatter få se hur de går, har ju hjälpt mamma några gånger men de va ju säkert över 10år sen så håller tummarna att de går, baka brukar ju vara de jag är bra på i köket, än så länge har jag inte misslyckats så mkt med de, men lussekatter kan ju vara lite svårt att få degen blank och fin.

Ne nu så ska jag ta och ge lilleman lite gröt, eller ne de ska jag inte för nu har han somnat igen, stackare, är nog lite sjuk han har sovit jätte mkt nu 2 dagar i rad, han brukar ju bara sova en gång på eftermiddagen från 15-16 ungefär. Få väl ta disken då kanske om man orkar. Ha de gött!!

1 kommentar:

  1. Vi skulle egentligen göra det när vi åkte hem. Men vi åkte hem på en tisdag och dom har stängt på tisdagar. Så istället för att sova på BB en natt till så valde vi att boka tiden lite längre fram, som igår då.

    SvaraRadera