söndag 16 januari 2011

De går så snabbt..

Helgen går så sjukt snabbt, man hinner inte med mkt mys och kärlek.
Idag har vi äntligen lyckats få vår andra handkontroll att fungera, efter mkt försök, måste gå in och reconnecta den varje gång men men, nu e ju bara problemet att batterierna snart är slut i orginalkontrollen så nästa gång får de bli en laddstation och batterier..

I helgen ha de väl inte hänt mkt segat och så har vi varit inne hos grannen en sväng, lilleman fick lite saft och glass där inne, aldrig fel. Återstår att se hur hans mage är idag. Tänderna är till 85% säkerhet påväg nu för han gnager och gnager och är lite gnällig till och från så man får klia honom på tandköttet så han blir glad igen.


Igår va sista dagen som affären va öppen så nu blir de rundor till ofm igen om man behöver mat eller cigg, trodde faktiskt inte att de skulle vara så länge, dom hade sånna höga priser på de mesta så de lönade sig att köra in till ofm ibland, tex 1 liter mjölk kostade 11,50kr och de billigaste brödet kostade 25kr, de enda dom hade som kostade normalt va ju cigg, tidningar och läkemedel.

Idag ska vi experimentera i köket ska göra något med fläskfilé få se hur de går, ska försöka göra en sak som vi åt nyårsafton 2009.

Ne nu får jag ta och hitta på något annat ett tag, se om värken i benet släpper snart, har haft krampkänsla i benet i 2 dagar men trots en halv krampning igår så har de inte gått över :(

Vi hörs när vi hörs...Är de något du undrar så bara skriv..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar