måndag 31 januari 2011

Så kan de gå

Va inne i k-stad nu i helgen, va inne på Engelbrektsboden eller va den heter och handlade lite. Martin köpte en luvtröja och Erik fick en pyjamas till framtiden, va tvungen att köpa den, är en självlysande pyjamas med skelett :D jätte häftig men i stl 86/92 så de tar ju ett tag innan han kan använda den. Själv köpte jag en parfym.. VANILJ.. har letat länge efter en ren vanilj parfym och denna kostade bara 49:- galet galet..

Vi hade tänkt ta en sväng till EB-Games men fanns ingen bra parkering och orkade inte ställa oss l¨ngt bort från centrum för vi hade ju inte vagnen med oss bara bärselen. Så de får bli en annan gång.

Vi tog EKO ist på vägen hem, och där inne blev de mkt mat handlat och lite annat, en mini handkontroll till lilleman, otroligt söt. Blev ett nytt diskställ, köksgardiner och sen va de nog mest mat.

Annars tog vi de lugnt, slöade och hade de mysigt, spelade lite Wii och kollade på Sons Of Anarchy <3

Nu kryper Erik nästan han kryper efter flaskan och sätter sig upp, lägger upp en video ikväll eller i morgon få se när jag orkar, men nu ska jag gå och göra kaffe sen ska jag skala potäter..

Vi ses när vi ses!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar