torsdag 25 mars 2010

Dammsugaren går på högvarv...

.. och nu är påsen i den helt full skulle jag tro för den börjar sega ordentligt nu, vi va på Maxi här om dagen och skulle köpa nya men vi hittade ingenting om min dammsugare, och de va verkligen skumt för jag fick dammsugaren 2008 och katalogen med olika dammsugarpåsar va från 2009. Men nu har jag iaf kollat upp vilka andra dammsugare som kan använda samma påse så då blir de nog lättare.

Har även idag diskat som en dåre, de blir ju fullt rätt snabbt i diskhon. Jag äter ju en massa flingor och sen blir de ju alla grytor och tallrikar och sånt efter middagen och de orkar man inte ta efteråt för då e man så mätt..

Köpte vår första barntröja igår :) dock så fanns den vara i stl 62 så den kommer ju inte bli använd på ett tag, men jag har spanat in den hela vintern så nu va jag bara tvungen att köpa den. Lindex hade ju hunnit stänga innan Martin orkade köra så dit in kom vi ju inte.

Va rätt roligt igår oxå, vi skulle köpa nya säkringar till bilen för lamporna i instrumentpanelen lyser inte och en gång blinkade dom till så vi antar att de är säkringen och inte lampan de är fel på, men iaf vi körde in till Shell och skulle ha 3st 7,5 säkringar och tror ni inte att de va den enda säkringen dom inte hade kvar, hur kan alla 7,5 ta slut?!?
Och på Maxi hade dom ju såklart inga säkringar alls och jag som hade för mig att dom hade de men dom har väl kanske slutat sälja dom.


Ne nu ska jag se om jag kan göra något som fördriver tiden, hade man haft den lill* nu så hade jag lätt tagit en promenad med vagnen i solen, men nu går ju inte de riktigt än..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar